Aperitif Kombucha
Components:
- 90 ml aperol
- 90 ml Kombucha by Laurent Black Lilac
- 60 ml black or strawberry liqueur
Preparation method: mix all aperol, kombuche and liqueur in a champagne glass, garnish with fruit.
Sparkling aperol Kombucha
Components:
- 90 ml aperol
- 90 ml Kombucha by Laurent Black Lilac
- 60 ml sparkling water
- Orange and / or lemon for garnish
Preparation method: Before mixing in the jug, be sure to cool the water, aperol and Kombucha, then mix and garnish with citrus slices.
Kombuchagria
Components:
-
1 bottle of red fruit wine
-
5 l Kombucha by Laurent Black Lilac or Ginger
-
120 ml of pineapple juice 2 cups of fruit mix (lemon, lime, peaches, oranges, cherries, strawberries)
Preparation method: combine wine, kombucha, pineapple juice and fruit in a large jug. It is best to cool it overnight in the refrigerator.
Ginger Flavour & Vodka
Components:
-
Ice cubes vodka
-
Kombucha by Laurent Vibrant Ginger
-
Mint
-
Lemon
Preparation method: fill a small glass with crushed ice. Pour 1 part vodka and 1 part kombucha (or in any proportion) 50/50 or between 30-60 ml of vodka and the same kombucha to the top. Add a few sprigs of fresh mint and a lemon slice.
Acai Berry & Ginger Flavour & Vodka
Components:
- Ice cubes vodka
- Kombucha by Laurent Vibrant Ginger
- Kombucha by Laurent Acai Berry
- Mint
- Lemon
Preparation method: fill a small glass with crushed ice. Pour 1 part vodka, 1 part Ginger kombucha and 1 part Acai Berry kombucha. 50/50 or between 30-60 ml of vodka and the same amount of kombucha. Add a few mint leaves and a lemon slice.
Ginger Kombucha or Classic
Components:
-
Raspberry or blueberry syrup to choose from 45 ml of gin
-
Kombucha by Laurent Ginger or Sencha
-
Ice cubes Raspberries and fresh mint for decoration
Preparation method: to make a smoothie, add 45 ml of gin and 40 ml of raspberry syrup to a 300 ml glass and stir. Fill a glass with crushed ice and then top up with ginger or classic kombucha by Laurent. Fresh mint and raspberries for decoration.
Acai Berry Margharita
Składniki:
- Kostki lodu
- Połowa limonki, pokrojona na 4
- 60 ml tequila
- 15 ml Triple Sec lub Cointreau
- ¼ szklanki jagód (świeże lub mrożone)
- 230 ml Kombucha by Laurent Acai Berry
- Opcjonalnie: sól na szkło
Sposób przyrządzenia: wyciśnij po 1 kawałku limonki do każdej szklanki. Dodaj tequilę i Cointreau lub Triple Sec do shakera wypełnionego lodem i potrząsać. Przelej do szklanek wypełnionych lodem. Dopełnij każdą szklankę Kombucha by Laurent Acai Berry. Udekoruj dodatkowym kawałkiem limonki oraz świeżymi lub mrożonymi jagodami.
Elderflower Kombucha
Składniki:
- 45 ml Ginu
- 85 ml świeżo wyciskanego soku z grejfruta
- 30 ml soku z limonki
- 80 ml Kombucha by Laurent Black Lilac
- ½ lub 1 łyżeczka cukru
- Świeże liście mięty
Sposób przyrządzenia: dodaj cukier i 2-3 listki mięty do shakera i wymieszaj, wykonując 3-4 delikatne ruchy. Dodaj kilka kostek lodu i wszystkie pozostałe składniki oprócz kombuchy. Potrząśnij mocno! Przelać do szklanki (ze świeżymi kostkami lodu lub bez, opcjonalnie), wypełnić Kombucha by Laurent Black Lilac. Udekoruj listkami mięty i smacznego!