Kombucha by Laurent dobrze jest łączyć z potrawami bardzo podobnymi do samego produktu. Kombucha jest zwykle kwaśna, więc potrawy z nutą kwasowości są świetnym połączeniem. Polecamy do składników takich jak marynowane buraki, cebula, kapusta kiszona, kiełki, kwaśna śmietana oraz do innych sfermentowanych potraw.
Otwórz Kombuche by Laurent i posmakuj też z sałatkami. W zależności od zastosowanego vinegraitte oraz warzyw lub owoców, które wkładasz do sałatki, możesz wybrać inny rodzaj Kombuchy. Jeśli twoja sałatka jest bardziej owocowa, weź butelkę naszego Czarnego Bzu lub Imbiru Cytrynowego. Jeśli twoja sałatka jest bardziej wegetariańska z mocnym octem sięgnij po naszą Zdrową Senche.
Jeśli jesz owoce lub coś słodkiego, wszystkie nasze Kombuche będą z tymi smakami świetnym połączeniem. Jeśli lubisz desery to nasze jagody Acai są dla Ciebie!
Niektóre osoby pytają nas, a co z daniami mięsnymi lub wysokotemperaturowymi. Tutaj również nasza Kombucha może być dobrym połączeniem. W tym przypadku wybralibyśmy naszą Zdrową Sencha czyli klasyczną Kombuche.
Nie pij Kombuchy po kawie lub czymś gorzkim. Zwykle to nie jest smaczne połączenie. Kombucha by Laurent najlepiej smakuje schłodzona. Smacznego.