WRESZCIE JEST!
Świeżo warzona Kombucha by Laurent w Keg! Aby jeszcze bardziej uszczęśliwić Ciebie i Twoich klientów!
Świeży smak zamknięty w kegach – to znacznie mniej butelek i zdecydowanie lepsza cena. Kombucha Keg to obecnie najłatwiejsza i, co więcej, najbardziej ekonomiczna metoda serwowania tego trunku swoim klientom. Przechowujesz bowiem i zużywasz mniej szkła (a konkretnie butelek) tym samym otrzymując od nas niższą cenę. Jakość? Nie musisz się obawiać; smak jest znacznie wyraźniejszy bo też w beczce dostarczamy Ci najświeższy produkt z wyrazistym, kwiatowym posmakiem tak mocno cenionym przez naszych klientów.
W barze, na imprezie, w sklepie czy też w restauracji – kieliszek kombuchy serwowanej prosto z kega nie traci nic a nic ze swojej finezji, mocy i smaku. Jest odświeżająca, oczyszczająca i realnie wpływa na poprawę samopoczucia. Restauracje, bary a także organizatorzy przyjęć zaskakująco szybko dali się przekonać do serwowania Kombuchy właśnie w taki sposób. Ty również możesz mieć ten produkt w swoim menu.
Nasza Kombucha by Laurent limitowana światem win naturalnych wygrywa świeżością i wyrafinowanym smakiem.
Od początku Kombucha by Laurent energetyzuje zarówno lokalny jak i europejski rynek kombuchy. Rozwijamy się nie tylko na terenie całej Polski, wkraczamy również do innych krajów Europy. Zapraszamy Ciebie do naszego świata Kombucha by Laurent! Rozwijajmy się Razem! Z miłością.
Kombucha by Laurent Team.