Oprócz tego, że kombuchę fermentujemy w kociołkach (fermentorach) to nasz zespół można porównać do kociołka, ale Panoramixa. Kto oglądał Asterixa i Obelixa, wie o co chodzi. Magia w czystej postaci. Każdy z nas jest swoistym indywiduum, które wnosi, to co najlepsze. Krótkie przedstawienie każdego z nas? Proszę:
Jego imię jest Wam dobrze znane – Laurent. Jest wieloletnim szefem kuchni. Pasjonat zdrowej żywności, balansu życiowego i energii żywienia. Wieczny optymista, zakręcony freak, który często gości na naszym Instagramie. Agata Chmielewska, której mottem jest “wszystko się da zrobić”. Wraz z Laurentem stworzyła Kombucha by Laurent. Agata nigdy się nie zatrzymuje. Dzięki niej wszystkie idee i koncepty przekuwane są w rzeczywistość, a Wy możecie ich spróbować w postaci naszych napojów. Last but not least, Hubert, czyli nasz naukowy szarlatan. Czasami nie rozumiemy co do Nas mówi o mikroorganizmach, fermentacji i biotechnologiii, ale to on sprawia, że to co powstaje w głowach Agaty i Laurenta, jest dostępne na półkach sklepowych.
Dzięki połączeniu pasji, nauki i biznesu dostarczamy Wam produkty, które nie tylko doceniane są przez Was pod względem smakowym, ale również mogą pozytywnie wpływać na zdrowie.