Otwórz butelkÄ™! Obudź przyjazne bakterie i drożdże. Twoje ciaÅ‚o i umysÅ‚ poczujÄ… energiÄ™ prawdziwej Kombuchy, która od najdawniejszych czasów pobudza JapoÅ„czyków i całą AzjÄ™. Probiotyki, aminokwasy, antyoksydanty – w tym magicznym pÅ‚ynie jest caÅ‚a masa zdrowia.Â
Najlepiej smakuje schÅ‚odzona. WarzÄ™ jÄ… codziennie. Z najlepszych skÅ‚adników. Dla siebie. Dla Ciebie.Â
Kombucha to napój na bazie herbaty, który powstaje w procesie fermentacji. Fermentacja zachodzi, gdy przyjazne bakterie, drożdże i enzymy (inaczej probiotyki) konsumujÄ… cukier zawarty w sÅ‚odkiej herbacie. Każda kombucha na Å›wiecie powstaje na bazie cukru, ale my stosujemy tylko ekologiczny, surowy cukier w niezbÄ™dnej dla procesu iloÅ›ci. Herbata w kombuchy jest jednego pochodzenia – pozyskujemy wyłącznie organiczne liÅ›cie. Starannie dobieramy owoce i przyprawy, by uzyskać zdrowy i pyszny smak. JeÅ›li napar wykonany jest w sposób naturalny i wÅ‚aÅ›ciwy, pozyskanie jednej butelki może zająć aÅ