Type and hit ENTER
LAURENT

Laurent de Bremaeker

Bez Laurenta nie byłoby Kombuchy. Laurent de Bremaeker zafascynowany zdrowym żywieniem założyciel Żywej Kuchni, wyszkolony w najlepszych instytutach kulinarnych. Rewolucjonizuje polskie jedzenie, picie i styl życia. Szef kuchni, autor książki o zdrowym odżywianiu, pasjonat smaku i energii pożywienia, który odrzucił patelnie na rzecz parowego pieca.

Kombucha by Laurent to autorska receptura, starannie wybrane smaki i precyzyjny proces warzenia. Laurent de Bremaeker jako szef kuchni szukał napoju, który utrzyma ciało w równowadze, zaspokoi pragnienie i pomoże utrzymać koncentrację. Razem z regularnym klientem Jackiem szukali najlepszego smaku i zaczęli pić napój domowej roboty. Kombucha sprawdziła się idealnie. Tak rozpoczęła się nowa przygoda i powstała Kombucha by Laurent. Ważymy Kombuche bo jest pysznym napojem, który dobrze wpływa na każdego. Kombucha uważana jest za eliksir zdrowia – herbatę długowieczności lub po prostu smaczny i zdrowy napój. Ludzie na całym swiecie piją Kombuche, ciesząc się korzyściami od tysięcy lat.

Jedzenie, odżywianie, zdrowie i dobre samopoczucie to pasja, a także jeden z powodów, dla których ta Kombucha ożyła. Od kilku lat to też marzenie! Misją Laurenta jest pomaganie ludziom odkrywać blask i piękno samych siebie. Również, aby zrobić najsmaczniejszą Kombuche. Wszyscy jesteśmy wyjątkowi i potężni. Istnieje kilka narzędzi, których możemy użyć, abyśmy mogli w pełni wykorzystać swój potencjał. To właśnie przekazuje poprzez wykłady, książki, jedzenie i sposób życia. Laurent zdobył bogate doświadczenie zawodowe i osobiste, współpracując z mistrzami kuchni, takimi jak Matthew Kenney w Santa Monica, kończąc programy w Integrative Nutrition School of Health w Nowym Jorku, ukończyć program edukatora zdrowia w Hippocrates Health Institute w West Palm Beach na Florydzie i spędzanie czasu z oświeconymi nauczycielami duchowymi pomogło mu zwiększyć swoją wiedzę na temat ludzkiego systemu, znaczenia energii w żywności, diety roślinnej oraz tego, co należy traktować priorytetowo w życiu, aby być szczęśliwym i dobrze zrównoważonym. Doprowadziło go to do zorganizowania wielu bardzo udanych odosobnień zdrowotnych i detoksykacyjnych dla klientów na całym świecie, wykładając, jak najlepiej jeść w XXI wieku. Jest także konsultantem ds. programów szkoleniowych dla renomowanych restauracji na terenie całej Europy.

Życie tak jak jedzenie polega na łączeniu odpowiednich składników i przygotowywaniu ich w najbardziej korzystny sposób. Niektóre metody zachowują najwyższe składniki odżywcze i zyskują maksymalne korzyści zdrowotne. Tak jak niektóre działania i decyzje kształtują twoje życie w określony sposób na lepsze lub najgorsze. Ta prosta metafora, jeśli zostanie zrozumiana, może mieć duży wpływ i uzdrawiające moce w twoim życiu. I czy nie byłoby miło mieć długie i zdrowe życie.

Przestańmy rozmawiać i napijmy się świeżej i smacznej szklanki Kombuchy. Twoje zdrowie!

NASZE SMAKI
  • HEALTHY SENCHA

    Liście senchy są suszone od razu po zerwaniu - dzięki czemu zatrzymują więcej składników o leczniczych właściwościach. Kombucha Healthy Sencha przywraca ciału naturalną równowagę oraz pomaga czuć się dobrze. Ma klasyczny przyjazny smak, który pasuje do każdej pory dnia.

  • VIBRANT GINGER

    Kombucha z imbirem to wulkan energii. Ten niezwykły korzeń ma wiele leczniczych właściwości: łagodzi objawy zmęczenia, oczyszcza drogi oddechowe, a nawet potrafi uśmierzyć ból. Do tej partii kombuchy dodałem dużo świeżego imbiru - z pewnością zaraz to poczujesz.

  • FUN & FIT ACAI BERRIES

    Sposób na piękną sylwetkę? Jagody acai to owoce stworzone, by utrzymać Cię w formie. Do swojej wersji kombuchywybieram produkty z ekologicznych upraw, gdzie ziemia jest bogata w mikroelementy i witaminy.

  • BODY DETOX ELDERFLOWER

    Poczuj się najzdrowszą wersją siebie! Czarny bez to eliksir zdrowia i młodości: ma zastosowanie w leczeniu, w kosmetyce i przy oczyszczaniu organizmu. Ach, byłbym zapomniał: czarny bez także obłędnie smakuje.

#kombuchabylaurent
Laurent de Bremaeker - Kombucha by Laurent