Mijający rok był dla nas czasem dynamicznego rozwoju. Był wyjątkowo pracowity, ale pełen sukcesów, które zawdzięczamy połączeniu nauki i pasji. To dzięki wiedzy i doświadczeniu naszego zespołu tworzymy kombuchę, która nie tylko zachwyca smakiem, ale również inspiruje do zdrowszych wyborów.
Rok 2024 był dla Kombuchy by Laurent pełen wyzwań:
• Otworzyliśmy nową Manufakturę, która pozwala nam działać jeszcze efektywniej i na większą skalę.
• Z 100% wzrostami kontynuujemy współpracę z Bio Planet i Kuchniami Świata.
• Rozpoczęliśmy współpracę z kluczowymi dystrybutorami, takimi jak Farutex, Chefs Culinar oraz Dorado.
• Nasze produkty znalazły się w hotelach, restauracjach, kawiarniach, śniadaniowniach i sklepach w całej Polsce.
• Zorganizowaliśmy liczne degustacje, pokazując, że kombucha może być alternatywą dla alkoholu podczas spotkań i wspólnego świętowania.
Rok 2025 to kolejny krok pełen ambicji. Planujemy:
• Będziemy rozwijać współpracę z wybranymi dystrybutorami i partnerami, docierając do jeszcze większej liczby odbiorców.
• Będziemy aktywnie uczestniczyć w branżowych wydarzeniach i imprezach, aby promować kulturę ograniczania spożycia alkoholu i celebrowania wyjątkowych chwil z Kombuchą by Laurent.
• Będziemy organizować jeszcze więcej degustacji, by jeszcze bliżej spotkać się z naszymi klientami i partnerami.
Z okazji nadchodzących Świąt życzymy Wam wszystkim – naszym partnerom biznesowym i klientom – pełnego sukcesów, harmonii i dobrych decyzji Nowego Roku. Niech będzie on czasem wzajemnej inspiracji, owocnej współpracy i dalszego promowania zdrowszych wyborów!